Julegaver

Nå har jeg vært og kjøpt to store esker med lego til guttene. Brio-butikken hadde heldigvis en veldig stor pose! I dag turte jeg ikke vente lenger med å dra til byen og handle, for star wars-lego blir ofte utsolgt før jul. Og star wars-legoen fant jeg heller ikke på Brio-butikken Stor og liten, men på Tromsø bruktbokhandel, som har et noe misvisende navn.

Der selger de tegneserier, fantasy og sf-bøker, lego og playmo, i tillegg til brukte bøker og tegneserier. På denne butikken er de så lure at de tar inn så mye star wars lego de kan få fatt på når de handler, slik at de fortsatt har igjen legoesker med Luke Skywalker, prinsesse Leia og stormtroopere, når lekebutikkene i byen forlengst er utsolgt. Det er praktisk når man har en gutt på 9 år som bruker mesteparten av fritida på å leke med og bygge lego for tida, og som har laget egne miniatyrer av de fleste romskipene i star wars-universet.

Under vårt juletre blir det mye lego i år, for lillebroren på 3 år har også ønsket seg smålego i år. Lego og en nisse har han ønsket seg, så han er ikke så kravstor. Sannsynligvis blir det altfor mange gaver til ungene, i år også …