Image 01

Archive for the ‘Personlig’ Category

tirsdag, november 28th, 2017

Jeg håper Neda får komme tilbake til Norge.

fredag, oktober 28th, 2016

Det er nedslående å lese om hvordan Neda har det etter at hun ble utvist fra Norge, sammen med familen sin. Jeg håper det er en mulighet for at hun får komme tilbake til Norge. 

Hun har bodd i Norge fra hun var 2 til 12 år, i hele 10 år. Hun føler seg norsk, og er selvsagt norsk etter å ha vokst opp i Norge. Da blir det vanskelig å tilpasse seg en annen kultur, og andre normer, som hun møter på i Jordan, som er foreldrenes hjemland.

At foreldrene løy om hvor de kom ifra bør ikke gå ut over barna.

Lenke til avisartikkel: abcnyheter.no

 

Oppvaskmaskin

tirsdag, februar 10th, 2015

Nå må jeg virkelig få på plass oppvaskmaskin igjen. Det var greit å vaske opp for hånd ei stund, men nå begynner jeg å gå lei. Har også begynt å bli plaget med handleddene i det siste, og da er det ikke så morsomt å måtte vaske opp for hånd. Ev. får jeg vurdere å få servise av plast.

Hjemme med sykt barn

tirsdag, februar 10th, 2015

I dag er jeg hjemme med sykt barn. Hedda har fått influensa og feber. Var også hjemme i går.

Katten min

lørdag, november 22nd, 2014

image

Om det tragiske

torsdag, november 20th, 2014

Nei, nå må jeg snart lese Om det tragiske av Peter Wessel Zappfe, tror jeg.

onsdag, november 19th, 2014

image

Mørketiden står for døren

mandag, november 17th, 2014

image

Snowden

torsdag, september 18th, 2014

Snowden7

snowden37

 

Snowden

Denne fine katten har jeg hatt i fosterhjem de siste tre månedene. Han ble funnet ute, svært forkommet og syk. Og han hadde blitt jaget fra dør til dør. Men han er nå i god form, og er også en skikkelig kosekatt. Han blir faktisk litt fornærmet hvis jeg er for lenge borte hjemmefra.

Tur i morgen

søndag, november 24th, 2013

Jeg har brukt store deler av dagen på å finne fram turutstyr til sønnen min, som etter planen skal på tur til Trollvassbu i morgen. Samtidig har jeg også fulgt med på værvarselet (og været utenfor)… Lurer selvfølgelig  på om det er forsvarlig å sende han avgårde eller ikke… Får vel se i morgen om turen blir avlyst eller ikke.