Astrids.net

Arkiv for kategorien 'Vårt kommersielle samfunn'

Vitamail – en advarsel

onsdag 9. april 2014

Jeg vil advare alle mot å takke ja til produkter fra firmaet Vitamail, med regninger sendt ut av firmaet Gothia. Dessverre takket jeg ja til å prøve et produkt gratis herfra i fjor. Da jeg ikke betalte pakke nr. 2 innen den knappe innbetalingsfristen fikk jeg straks tilsendt inkassovarsel, der det selvsagt var plusset på flere hundre kroner ekstra. Dette er direkte lureri for å få folk til å betale for et produkt man ikke ønsker. Inkassovarsel mener jeg man ikke bør bruke før man har sendt ut flere purringer først.

På plussida har jeg allerede rukket å bli gullkunde, og får derfor rabatt, hvis jeg skulle ønske flere forsendelser med Polarkrill. Dette fikk jeg vite da jeg ringte de opp. Men denne kunden kommer nok aldri mer til å kjøpe noe derfra.

Takk, Vitamail, for at dere er så serviceinnstilt. Og gir meg gullkunderabatt, når jeg klager på at jeg har mottatt inkassovarsel bare en måned etter at 1. regning var sendt ut. Dette er i alle fall en misfornøyd kunde som aldri mer kommer til å handle hos dere. Nå er dere herved advart. Takk aldri ja til Polarkrill fra Vitamail, hvis de ringer dere! Jeg skjønner faktisk ikke hva jeg tenkte på da jeg takket ja.

 

Julegaver

tirsdag 18. desember 2007

Nå har jeg vært og kjøpt to store esker med lego til guttene. Brio-butikken hadde heldigvis en veldig stor pose! I dag turte jeg ikke vente lenger med å dra til byen og handle, for star wars-lego blir ofte utsolgt før jul. Og star wars-legoen fant jeg heller ikke på Brio-butikken Stor og liten, men på Tromsø bruktbokhandel, som har et noe misvisende navn.

Der selger de tegneserier, fantasy og sf-bøker, lego og playmo, i tillegg til brukte bøker og tegneserier. På denne butikken er de så lure at de tar inn så mye star wars lego de kan få fatt på når de handler, slik at de fortsatt har igjen legoesker med Luke Skywalker, prinsesse Leia og stormtroopere, når lekebutikkene i byen forlengst er utsolgt. Det er praktisk når man har en gutt på 9 år som bruker mesteparten av fritida på å leke med og bygge lego for tida, og som har laget egne miniatyrer av de fleste romskipene i star wars-universet.

Under vårt juletre blir det mye lego i år, for lillebroren på 3 år har også ønsket seg smålego i år. Lego og en nisse har han ønsket seg, så han er ikke så kravstor. Sannsynligvis blir det altfor mange gaver til ungene, i år også …


Astrids.net kjører på WordPress 4.9.4 • Tema: «Poetic Autumn 1.0» av Stian Andreassen
Artikler (RSS) og Kommentarer (RSS).