Category: Vær

I all slags vær

Så er jeg også blitt en av disse galningene som skal sykle ute i all slags vær… Vind, regn, sludd. Søndag i øsende regnvær må jeg ut og sykle. De siste to vårene, både i 2007 og ikke minst i 2008, tenkte jeg på å kjøpe meg ny sykkel, men jeg hadde alltid et påskudd for å la være: For dårlig råd, ikke i god nok form, det er så vanskelig å bestemme seg, det er så fint å gå osv. Men i år bestemte jeg meg, og jeg dro til byen for å kjøpe sykkel en vakker dag i mai, sammen med mine 3 håpefulle.

Continue reading »

Flymoro

Det er alltid moro å fly. Spesielt når flyturen tar litt lenger tid enn man har forutsett, og man får anledning til å besøke nye spennende steder underveis, som ikke opprinnelig sto på programmet. Gårsdagens flytur hjem førte oss til Bardufoss, der vi riktignok ikke fikk gå ut, men fikk sitte i flyet og slappe av og filosofere over meningen med livet, mens vi ventet på nye væroppdateringer fra «Tårnet» i Tromsø. Værforholdene i Tromsø, med snøkov og vind tillot oss ikke å lande.

Continue reading »

Pledd

I dag: pledd og dyne, te, bok og/eller sove. Jeg tror jeg velger det siste. Det slår aldri feil, når bursdagen min begynner å nærme seg blir jeg syk.

Velkommen til vinterland!

Her er noen flere bilder fra vinter-wonderland:

Bilene fikk stå denne dagen.

Fotballbanen ved skolen.

Continue reading »

Vårstemning

Jeg har lenge tenkt jeg skulle skrive noe her om at våren var kommet hit til vår by også. I april var jeg en liten dagstur innom Oslo og opplevde våren, ja nesten sommer føltes det som (9 grader kvalifiserer i alle fall til en nord-norsk sommer). Stålende sol og bare gater var en stor kontrast til vinter-Tromsø, der det på morgenen ble flyforsinkelser pga. brøyting på rullebanen og avising av fly. Men så kom jo våren hit også rett etterpå, og vinteren har gradvis smeltet bort foran huset vårt de siste ukene. Ja, jeg må understreke at våren faktisk har vært her!

Continue reading »

Nedsnødd

Nå har jeg vært ute en tur og snødd ned. Jeg har trillet vogna. For i dag har barnehagen planleggingsdag.

Tilbake til normalt

Ja, så var sommeren over for denne gangen, ja i alle fall i denne omgang. Nå er det tilbake til gode gamle 6 grader, men foreløpig er det oppholdsvær og ikke regn. Når finværet slår til er det så lett å tenke at det skal fortsette ei stund, men her i Nord-Norge skifter det fort. Enda godt at jeg ikke var inne hele lørdagen og gjorde husarbeid, som var den opprinnelige planen …

Vi kan i det minste ta fram bildene og minnes den fine sommeren i mai, her eller her (lagt ut av Stian).