Tilbake igjen

Tilbake her igjen. Og alt er som før, men det er det jo selvfølgelig ikke (unntatt bloggpostene som står slik de sto før). Jeg har ikke savnet bloggen spesielt mye i løpet av de nesten fire måneder den har vært borte. Jeg har vel heller ikke så veldig store planer med å være tilbake her igjen, må jeg vel også innrømme. Men det hender at jeg får lyst til å skrive noe, og i den siste tida har jeg ved et par anledninger fått lyst til å si noe her. Så dermed er bloggen min like godt tilbake igjen. Nå har jeg funnet tilbake til en litt gammel backup av bloggen, så de siste postene er derfor ikke med her (dvs. egentlig er det Stian som har funnet den).

Hvor mye tid til blogging det blir her framover får tida vise. Jeg har i utgangspunktet tenkt at jeg skal skrive mest om film og bøker, og litt mindre personlig enn tidligere. Men vi får se hva det blir til. Det kan jo også tenkes at jeg vil skrive om tannlegebesøk eller ei oppskrift på hvordan stable unyttige ting i overfylte bokhyller, som egentlig burde vært kastet ut for lengst (f.eks. bøker, cd-er og gamle aviser).

Daglige oppdateringer skal jeg uansett ikke love. Men bloggen skal nå få lov til å stå her, i alle fall, til de dagene jeg måtte få lyst til å si noe. Det er kanskje litt merkelig, men når man først har hatt en blogg i 5-6 år (denne her, og en annen blogg fra ca. 2000-02), er det visst ikke så helt enkelt å legge den ned for godt når det kommer til stykket. Selv om jeg ikke har savnet den mens den har vært borte, er det faktisk litt fint å ha den oppe igjen.