Astrids.net

Godt nytt år!

mandag 1. januar 2007, 23:40

Ja, så var vi over i det nye! Hedda startet sitt «andre år» med en av sine 4 favorittsysler, nemlig å gjøre i bleien (som man kan si det på fint). Jeg startet det nye året med å skifte bleie … Ellers skal jeg med det nye året starte mitt maratonløp for å fullføre hovedfaget i nordisk (med siste frist for innlevering i mai 2007). Om jeg ikke fullfører løpet i tide blir jeg master istedenfor cand.philol., og det er vel ikke så verst det heller. Nå er det i alle fall tilbake til jobb og studier, til en mer hektisk hverdag – og bleieskift blir det noe mindre tid til. Men jeg slipper nok ikke helt unna, tross gode unnskyldinger. En baby med våt bleie godtar ingen unnskyldninger! Det har jeg i grunn stor forståelse for. Men det er synd at Lånekassen heller ikke godtar gode unnskyldinger, om man ikke har sørget for lange sykemeldinger på forhånd. På et tidspunkt i livet må man tydeligvis bli voksen, og slutte å være student … Det er godt mulig det blir i 2007. Men jeg skal ikke garantere det før året har begynt.

2 tilbakemeldinger på “Godt nytt år!”

  1. Ellen sier:

    Ha et riktig godt nytt år du også! Jeg ønsker deg oaser med langsom tid og kontemplasjon!

  2. Astrid sier:

    Skal prøve å ta meg tid til å ta det med ro også, spesielt sammen med ungene. Men først og fremst planlegger jeg dette som et jobbeår … Jeg ser sånn fram til å bli ferdig å studere, og håper jeg lykkes med det i år!

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Astrids.net kjører på WordPress 4.9.4 • Tema: «Poetic Autumn 1.0» av Stian Andreassen
Artikler (RSS) og Kommentarer (RSS).