Image 01

Tilbake igjen …

oktober 22nd, 2005 by Astrid

Så var jeg tilbake her igjen! Nå har jeg ikke blogga på en 2 års tid, jeg husker ikke nøyaktig når jeg la ned den forrige bloggen min. Det var i alle fall før jeg ble gravid med Thomas, og han er nå 1 1/2 år. Det har vel hendt av og til at jeg har hatt lyst til å blogge, men stort sett har jeg vært så opptatt med andre ting. Det er tidkrevende å være mor til to, og samtidig være student og jobbe. Nå skal jeg ta meg tid til å blogge likevel, i alle fall av og til. Jeg regner med det blir en del fagrelatert – for jeg er den evige student, og har ennå ikke gjort ferdig hovedfaget mitt. Men jeg kan ikke love at det alltid blir superfaglig, vitenskapelig underbygd her, for først og fremst blir det mine teorier om verden det skal handle om her.

2 Responses to “Tilbake igjen …”

  1. Den forrige bloggen din forsvant en gang mellom 2. august og 26. november 2003. Og når vi snakker om den: Kommer det noen _paioppskrifter_ i denne nye versjonen?

  2. Astrid sier:

    Ja, den sto lenge uten aktivitet, før jeg fant ut at jeg kunne like godt legge den ned og ta en lengre pause. Jeg trengte nok å gå helt analog ei stund. Forstå det den som kan.

    Jeg hadde faktisk planer om å legge ut sitronpaioppskrifta mi igjen! Den har jeg også bruk for selv hver gang jeg skal lage sitronpai – det er ikke så ofte jeg gjør det lenger, og da er det fint å vite hvor jeg har den. 😉 Kanskje jeg også legger ut ei oppskrift på eplepai, men det er ikke fullt så komplisert å lage.

Leave a Reply