Aviser

Jeg liker å lese aviser. Vi abonnerer faktisk på tre aviser, to dagsaviser, Nordlys og Klassekampen, og ei ukesavis, Morgenbladet. Men med huset fullt av unger, 3 stykker, har jeg ikke fått så mye tid til å lese aviser i det siste. Det minste barnet roter for fem, minst! Skjønt hun mener vel selv at det er rydding hun bedriver. Så nå har bare avisene hopet seg opp i kurven og på det vesle bordet vårt, kaffebordet, i lange tider. Uten at jeg har fått lest halvparten.

Her om dagen tenkte jeg at jeg skulle rydde opp i disse avisene, og få kastet mesteparten. Jeg la de utover gulvet, og hentet røde poser til papirsøppel. Men da så jeg den ene avisen etter den andre som jeg ikke hadde lest, og tenkte: Disse kan jeg da ikke kaste! Nå er det fortsatt en stor haug med aviser på gulvet, som venter på at jeg skal gjøre noe. Men hva skal jeg gjøre? Skal jeg kaste alle. Skal jeg ta vare på noe? Skal jeg slutte å abonnere? Men hvis jeg tar vare på gamle aviser er spørsmålet: Vil jeg lese de seinere?

Den som hadde hatt en stor kjeller eller et loft! Men det har vi ikke, så da må avisene kastes. Selv om det ofte står interessante artikler i de, som er vel verdt å ta vare på.