Image 01

Middag med Chevy Chase?

mai 4th, 2006 by Astrid

7001.jpgNå kan du spise middag med Chevy Chase og hans kone eller spille Pocket Billiards med Chevy i hans hjem, hvis du har råd til å by femsifret. Møt større og mindre kjendiser, og gi samtidig til et godt formål på charity buzz! En kan få møte Bette Midler, Martha Stewart eller en haug andre jeg ikke har hørt om. Men de er sikkert veldig kjent i USA.

Her er det mye spennende å by på, hvis en har en liten millonær i magen … Det er eksotiske reiser, og en kan «få» kaffe latte daglig på Starbucks i et helt år. Men alle budrundene er ennå ikke kommet så høyt, og alt er heller ikke like dyrt. En kan f.eks. fortsatt by bare 125$ for «Join the Junk Gypsies in Austin, Texas for a Shopping Spree and Down-Home Fun», hva nå det måtte innebære … Eller hva med en signert poster fra Ed Norton, eller «Dine with politically minded cartoonist, Dan Piraro at Red Bamboo and take home an original cartoon» eller Mike Myers autographed copy of Goldmember, from the amazing Austin Powers Collection!

3 Responses to “Middag med Chevy Chase?”

  1. Share a cell with Martha Stewart. 😀

  2. Nils sier:

    Bare synd at Chevy Chase er kjent som en av de minst sympatiske personlighetene i Hollywood.

    (Og jeg liker jo Chevy Chase-filmer bedre enn de fleste.)

  3. Astrid sier:

    Kanskje like greit at man ikke har råd da … Han er uansett ikke en av mine største favoritter, må jeg innrømme. Men jeg går ut fra at han vil prøve å være hyggelig når noen har betalt over 2,000 $ for møtet, selv om han neppe kan endre personlighet over natta. Og er man villig til å betale for å møte han er man kanskje også såpass fan at man overser små personlighetsmangler?

Leave a Reply