Image 01

Tilbake på nett!

mars 26th, 2007 by Astrid

Der var jeg plutselig tilbake igjen! Nå vil jeg dessverre ikke ha tid til å blogge så mye framover, for nå er det bare knappe to måneder til jeg skal (prøve) å levere hovedfagsoppgaven min! Det er også bare knappe to måneder til jeg kan kalle det hovedfagsoppgave, for om jeg ikke leverer innen fristen 15. mai blir det masteroppgave isteden. Hvis jeg blogger noe framover, vil det derfor høyst sannsynlig bli faglig relatert.

Men det er vel også på sin plass å nevne at Hedda ble behørig døpt i går, og hun ble feiret med en stor fest. Hovedpersonen fikk også selv med seg mesteparten av festen, og storkoste seg med all oppmerksomheten. Hun fikk ikke sove så mye på kvelden i går heller, så i dag er hun tydelig merket av gårsdagens fest. Hun er både trøtt og sliten, og mer gretten enn vanlig. Men kanskje hun bare savner alle gjestene! Det kommer sikkert et bilde her etter hvert. Tusen takk til alle som deltok på festen, og som hjalp til med mat, forberedelser og rydding! Hedda takker også for masse flotte gaver og kort! 🙂

6 Responses to “Tilbake på nett!”

 1. Ellen sier:

  Tusen takk for en fin dåpsfest! Det var kjempekoselig å bli kjent med dere i det virkelige liv også 🙂 Du må gi go’jenta en klem fra gudmora si!

 2. Astrid sier:

  Det skal jeg gjøre! 🙂

 3. Lykke til med oppgaveskriving; og håper du klarer å få levert en hovedoppgave og ikke en masteroppgave 😉

  Med vennlig hilsen fra en cand.philol. til en annen cand.philol-to-be 😀

 4. Astrid sier:

  Tusen takk! 🙂 Jeg håper også på hovedoppgave, og det er det nok flere her i huset som gjør også … Jeg tror det skal bli godt å bli ferdig!

 5. Det er egentlig kjekkere å ha skrevet en hovedoppgave enn å holde på med den 😀

 6. Astrid sier:

  Det kan jeg tenke meg! Gleder meg til jeg kan si det samme … Men nå som jeg endelig er godt i gang med å skrive er det egentlig ganske morsomt. Det er bare litt kort tid igjen … Og det er ikke fritt for at man får litt dårlig samvittighet overfor barn og samboer og alt husarbeidet som tårner seg opp.

Leave a Reply