Image 01

Hedda

januar 23rd, 2007 by Astrid

På tide med noen flere bilder av Hedda …

Nå er det bare 2 dager til du er 4 mnd, kjære Hedda mi, da er det vel på tide du begynner å sove om natta igjen …

4 Responses to “Hedda”

 1. Ubetalelig uttrykk på det første bildet … Er hun våken praktisk talt hele natta nå, eller?

 2. Astrid sier:

  Hedda har hele tiden vært et B-menneske som liker å være opp seint på kvelden, men i jula ble hun virkelig vrangsøvd, og begynte å legge seg i 1.30-tida. I det siste har hun våknet ofte om natta, og nesten snudd døgnet.

  I natt var det spesielt ille, da våknet hun igjen hver gang vi fikk henne til å sove, og det var umulig å få lagt seg til å sove igjen. Det ble m.a.o. skiftarbeid for foreldrene. At i natt ble så ille har kanskje litt sammenheng med at hun er forkjøla, og at vi lot henne sove mye på dagen i går … Det kan hende det vil hjelpe om hun begynner med litt grøt om kvelden, vi har planer om å begynne med det nå framover.

 3. Ellen sier:

  Så søt!

  Her i heimen har vi gjort oss selv en bjørnetjeneste. Minstemann på 2,5 år våkner i 2-tiden på natta, og istedet for å begynne med en skrikerunde, tar jeg ham opp i vår seng. Der sovner han igjen med en gang, noe som er fint for alle parter. Ulempen er at det er blitt en vane for ham å våkne hver natt i denne tiden … Får prøve å endre på dette i vinterferien :).

 4. Astrid sier:

  Det er sikkert bare fint for Magne at han får sove i deres seng. Tror kanskje det hører til alderen å våkne en del om natta. Thomas våknet i alle fall en god del om natta, ofte med mareritt for noen måneder siden. Det er sjeldent han våkner om natta nå. Men han har begynt å vandre inn tidlig på morgenen uten å si noe isteden (da er det ingen som protesterer). Det blir trangt når Hedda også sover i vår seng … I lengden blir det vel kjedelig, men når de er så små er det nok bare bra for dem.

Leave a Reply