Image 01

Archive for the ‘Personlig’ Category

Kulturskole

fredag, mars 24th, 2017

Forrige gang de rød-grønne overtok makten her i byen, lovte de å senke prisene på Kulturskole og sfo, noe de faktisk gjennomførte. Da vi fikk Høyre-styre igjen gikk selvfølgelig prisene på Kulturskole opp igjen. Men nå har Arbeiderpartiet, sv og rødt styrt i Tromsø ei god stund, uten at det denne gangen har skjedd noe med prisene på Kulturskole.

Prisene er skyhøye, og det er selvsagt kun de rikeste som da har råd til å sende barna sine på Kulturskole. Dette regner jeg med også Kulturskolen merker på rekrutteringa, for det er i alle fall blitt merkbart enklere å få plass. For å få inn penger sender de nå ut tilbud på e-post, og man er nødt til å takke aktivt nei til plassen, hvis man ikke ønsker den. De antar tydeligvis også at alle finleser alle e-poster man mottar. Jeg har nå fått regning i posten for et tilbud, jeg ikke hadde sett at vi hadde mottatt på e-post.

Man må også melde seg av før 1. des høsten før, ellers blir man tvunget til å betale for plassen, selv om barnet av ulike årsaker ikke ønsker å fortsatte. Det er ganske frustrerende å skulle betale for en plass man ikke benytter, når man ikke har så god råd. 

Det er ikke spesielt gøy å måtte betale nesten 6000 for 3 aktiviteter, når man er enslig mor med ikke spesielt god råd. Det er vel bare å innse at Kulturskole har blitt noe for de rikeste, selv om AP, SV og rødt sitter med makten i denne byen.

Det er også forferdelig synd, for de har et veldig godt tilbud, og alle de tre ungene mine har hatt stor glede av å delta på Kulturskolens tilbud opp i gjennom årene. Egentlig er dette et tilbud alle burde hatt mulighet til å benytte seg av.

Jeg håper Neda får komme tilbake til Norge.

fredag, oktober 28th, 2016

Det er nedslående å lese om hvordan Neda har det etter at hun ble utvist fra Norge, sammen med familen sin. Jeg håper det er en mulighet for at hun får komme tilbake til Norge. 

Hun har bodd i Norge fra hun var 2 til 12 år, i hele 10 år. Hun føler seg norsk, og er selvsagt norsk etter å ha vokst opp i Norge. Da blir det vanskelig å tilpasse seg en annen kultur, og andre normer, som hun møter på i Jordan, som er foreldrenes hjemland.

At foreldrene løy om hvor de kom ifra bør ikke gå ut over barna.

Lenke til avisartikkel: abcnyheter.no

 

Katten min

lørdag, november 22nd, 2014

image

Om det tragiske

torsdag, november 20th, 2014

Nei, nå må jeg snart lese Om det tragiske av Peter Wessel Zappfe, tror jeg.

onsdag, november 19th, 2014

image

Mørketiden står for døren

mandag, november 17th, 2014

image

mandag, november 17th, 2014

I do believe that
Too much silence can kill you

søndag, november 16th, 2014

Sorgen i hjertet…

Realizing things didn`t work out

søndag, november 16th, 2014

Realizing things didn`t work out…

Noen ganger må man bare gå videre i livet.

 

Det er…

mandag, oktober 6th, 2014

Det er en gal gal verden vi lever i…