Astrids.net

Vitamail – en advarsel

onsdag 9. april 2014, 14:30

Jeg vil advare alle mot å takke ja til produkter fra firmaet Vitamail, med regninger sendt ut av firmaet Gothia. Dessverre takket jeg ja til å prøve et produkt gratis herfra i fjor. Da jeg ikke betalte pakke nr. 2 innen den knappe innbetalingsfristen fikk jeg straks tilsendt inkassovarsel, der det selvsagt var plusset på flere hundre kroner ekstra. Dette er direkte lureri for å få folk til å betale for et produkt man ikke ønsker. Inkassovarsel mener jeg man ikke bør bruke før man har sendt ut flere purringer først.

På plussida har jeg allerede rukket å bli gullkunde, og får derfor rabatt, hvis jeg skulle ønske flere forsendelser med Polarkrill. Dette fikk jeg vite da jeg ringte de opp. Men denne kunden kommer nok aldri mer til å kjøpe noe derfra.

Takk, Vitamail, for at dere er så serviceinnstilt. Og gir meg gullkunderabatt, når jeg klager på at jeg har mottatt inkassovarsel bare en måned etter at 1. regning var sendt ut. Dette er i alle fall en misfornøyd kunde som aldri mer kommer til å handle hos dere. Nå er dere herved advart. Takk aldri ja til Polarkrill fra Vitamail, hvis de ringer dere! Jeg skjønner faktisk ikke hva jeg tenkte på da jeg takket ja.

 

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Astrids.net kjører på WordPress 4.9.5 • Tema: «Poetic Autumn 1.0» av Stian Andreassen
Artikler (RSS) og Kommentarer (RSS).