Astrids.net

Barnevernstjenesten i Tromsø kommune

tirsdag 20. januar 2015, 13:08

Leser om barnevernstjenesten i avisa. Men skulle vel ønske at også lokalavisa hadde turt å være litt mer kritisk, hatt ei litt mer kritisk vinkling. Det samme gjelder vel media for øvrig. Tror media er litt for redd for å stille kritiske spørsmål. Vel er det en viktig jobb. Men det gjøres også en del feil, noe barnevernstjenesten er særdeles dårlige på å innrømme.
Mitt inntrykk er at barnevernstjenesten nesten ikke har en kritisk gjennomgang av egne rutiner, og de er omtrent ikke i stand til å innrømme egne feil. Det er et svært dårlig utgangspunkt, når man vet hvor mange familier som kan og som blir skadelidende av barnevernets dårlige rutiner og mangel på kritisk tenkning rundt feil i egen saksbehandling.
Mye er bra, men man må også tåle kritikk for å bli bedre.
Mitt tips til Tromsø kommune: Det er absolutt på tide å stable på beina en grundig gjennomgang av barnevernstjenenesten i Tromsøs saksbehandlingsrutiner. Både av hva som er bra og hva som er mindre bra. Det tror jeg vil lønne seg i det lange løp.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Astrids.net kjører på WordPress 4.9.6 • Tema: «Poetic Autumn 1.0» av Stian Andreassen
Artikler (RSS) og Kommentarer (RSS).